حالت های Non-Hybrid و Hybrid Design کتیا
حالت های Non-Hybrid و Hybrid Design کتیا
بسیاری از پروژه های طراحی که ما در نرم افزار کتیا (CATIA) انجام می دهیم لازم است که در حالت Non-Hybrid انجام شوند. بطور پیش فرض حالت Hybrid Design کتیا در اغاز فرایند طراحی فعال میباشد. ( به شکل زیر دقت کنید.)
حال اگر در یک مورد بطور اتفاقی یا ناخواسته مدل سازی را در حالت Hybrid Design کتیا انجام دهید در غیر اینصورت تبدیل کردن CATPart مورد نظر به حالت Non-Hybrid بسیار مشکل و در مورد قطعات پیچیده نیز غیرممکن میباشد. لذا بهتر است حالت طراحی ترکیبی یا Hybrid Design کتیا را غیر فعال کنیم.
در ادامه این مطلب شما ابتدا با تفاوت طراحی در هریک از این دو حالت و سپس با نحوه غیر فعال کردن این حالت از طریق پنجره تنظیمات نرم افزار (Option) آشنا خواهید شد
نعریف Non-Hybrid و Hybrid Design کتیا :
حالت Hybrid Design
در این حالت وقتی مدلی را قصد دارید طراحی کنید میتوانید تمام المانهای طراحی نظیر المانهای صلب (Solid)، المانهای سیمی (Wireframe) و المانهای سطوح (Surface) را در داخل یک Body قرار دهید.
حالت Non-Hybrid
در این حالت نمیتوانید تمام المانهای طراحی نظیر المانهای صلب (Solid)، المانهای سیمی (Wireframe) و المانهای سطوح (Surface) را در داخل یک Body قرار دهید. بلکه باید المانهای صلب در داخل یک Body و المانهای سیمی و سطوح در داخل یک Geometrical Set قرار بگیرند.
برای فعال و یا غیر فعال کردن حالت ترکیبی (Hybrid Design کتیا) مطابق تصویر زیر عمل کنید:
مسیر اجرایی
Tools>> Options>> Part Infrastructure>> Part Document>> Hybrid Design
حال در مرتبه بعد که مجددا کتیا را اجرا کردید نرم افزار در حالت Non-Hybrid اجرا خواهد شد.نکته ای که وجود دارد این است که در حالت Non-Hybrid به دلیل این که نمیتوان تمام المانها را در یک شاخه در نمودار درختی قرار داد نمودار درختی ایجاد شده در فرایند طراحی مدل از نظم بهتری برخودار می باشد.این موضوع باعث میشود که عملیات بررسی مدل پس از طراحی راحت تر صورت پذیرد اما از طرفی در طراحی به روش تو در تو با مشکلاتی مواجه خواهیم شد و فرایند طراحی کمی دشوارتر می باشد.